به استحضار میرساند شركت فولاد و نورد سبا در نظر دارد 100،000 (یکصدهزار) تن ته پاتیل (خرسک) ضایعاتی با ابعاد بیشتر از 70 سانتیمتر را از طريق برگزاری مزايده عمومي به فروش برساند.              
به استحضار می رساند شرکت فولاد مبارکه اصفهان در نظر دارد مقدار 30 تن شمش قلع خود را از طریق برگزاری مناقصه عمومی یک مرحله ای خریداری نماید.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان جهت شناسایی متخصصین در حوزه اقتصادی و مالی که دارای شرایط ذیل می‌باشند و تمایل به همکاری با شرکت دارند، دعوت به عمل می‌آورد.
اسكادا و  EMS؛ محور یكپارچه‌سازی داده و مدیریت هوشمند انرژی در فولاد مباركه
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۹/۰۳ 
۰۹:۱۰  | 
تعداد بازدید : ۸۴
پنل تخصصی «سامانه مدیریت انرژی EMS» در پاویون فولاد مبارکه با حضور احسان عبدالله‌زاده، مدیر پروژه اسکادا شرکت ایریسا برگزار شد. محورهای این نشست شامل زیرساخت‌های موردنیاز اسکادا، نقش EMS در بهره‌وری انرژی، تأثیر آن بر محیط‌زیست و همچنین روند توسعه سیستم‌های بومی اسکادا در فولاد مبارکه بود.
نقش اسكادا و مدیریت انرژی در تحول دیجیتال و پایداری تولید در فولاد مباركه
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۹/۰۳ 
۰۹:۰۹  | 
تعداد بازدید : ۹۷
پنل تخصصی «سامانه مدیریت انرژی EMS» در آخرین روز نمایشگاه متافو ۴۰۴ با حضور علی‌اصغر کاجی، مدیر گروه اسکادا شرکت ایریسا برگزار شد. در این نشست، مفهوم اسکادا، نقش آن در شبکه‌های حیاتی و همچنین جایگاه آن در تحول دیجیتال صنعت مورد بررسی قرار گرفت.
فولاد مباركه؛ كانون نوآوری و فناوری ایران‌ساخت
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۹/۰۱ 
۰۹:۰۰  | 
تعداد بازدید : ۲۱۰
روز هفتم آذرماه، به‌عنوان «روز نوآوری و فناوری ایران‌ساخت»، فرصتی مهم برای تأکید بر جایگاه راهبردی فناوری بومی در پیشرفت صنعتی کشور فراهم می‌آورد. توسعه نوآوری و بومی‌سازی فناوری در صنایع بزرگ، به‌ویژه صنعت فولاد، افزون بر آنکه یکی از عوامل رشد اقتصادی به شمار می‌آید، تضمینی برای استقلال فناوری، تاب‌آوری صنعتی و تحقق گفتمان ایران‌ساخت است. در چشم‌انداز توسعه ملی، صنعتی که بتواند نیازهای فناورانه خود را با تکیه بر ظرفیت داخلی تأمین کند، از موقعیتی ممتاز برخوردار خواهد بود.
جابه‌جایی مراكز ثقل قدرت تا ۲۰۳۰
دیدوان (چشم همیشه باز مدیران) جابه‌جایی مراكز ثقل قدرت تا ۲۰۳۰ 
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۴/۰۹/۰۱ 
۰۸:۵۱  | 
تعداد بازدید : ۲۳۶
نقشه‌های اقتصادی جهان ایستا نیستند؛ آن‌ها هرچند دهه یک بار بازترسیم می‌شوند. نقشه‌ای که برای سال ۲۰۳۰ در حال ظهور است، جهانی را نشان می‌دهد که به‌طور عمیقی بازتوازن یافته و در آن، سلسله‌مراتب اقتصادی آشنای قرن بیستم، به‌طور قاطع توسط مراکز رشد نوین و پویا، دگرگون شده است.این جابه‌جایی قدرت به‌وضوح در شکل روبه‌رو که ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان تا سال ۲۰۳۰ را بر اساس تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) پیش‌بینی می‌کند، به تصویر کشیده شده است.
صفحه1از115123456...115.بعدي.برو
6.1.8.0
گروه دورانV6.1.8.0